Please rotate your device

FAQ

FAQ

Hvad er tjenesten, i tilbyder?
Dybest set, det den ultimative Polterabend i Europa. Vi tilbyder skræddersyede pakker til en række nøje udvalgte steder i hele Europa. Vores grundlæggende tilbud omfatter transport, indkvartering og aktiviteter. Vi arrangerer også mindst tre aktiviteter på stedet, hvis du allerede har fået resten dækket.


Kan i bestiller vores fly for os?

Vores grundlæggende tilbud inkluderer ikke fly, men vi er altid klar til at tilbyde vejledning og hjælp, som du måske har brug for omkring din flyrejse og den bedste pris flyselskaberne tilbyder. Bare giv os et kald.


Kan vi vælge bestemte tidspunkter for hver aktivitet?

Nogle aktiviteter har en fast tidsplan, som ikke kan ændres. Dette vil blive vist i beskrivelsen af din forespørgelse. For andre aktiviteter, bør det ikke være et problem, forudsat at du laver en skriftlig forespørgsel på tidspunktet for reservation og ikke skifter mening hver 3 minutter!


Hvordan får jeg et tilbud?
Tag et kig på "Sådan fungerer det" fane.


Hvordan betaler jeg?
Via vores gode venner Visa og MasterCard.


Som arrangør er det mig der betaler for hele turen?
Nej, bare rolig; du vil ikke få nogle skræmmende opkald fra din bank på grund af os. Hver deltager kan betale sin egen andel via kreditkort- eller betalingskort ved at forbinde til linket betaling.


Kan vi ligge et depositum?
Selvfølgelig, men vi anbefaler, at du betaler hele beløbet med det samme. Dette vil spare dig for en masse penge og stress.
Giv os et kald og tal med en rådgiver, hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende betaling.


Jeg ønsker at ændre mit program. Hvordan gør jeg?
Send os en besked via din online konto, og vi kan ændre det for dig. Der er ingen grund til at anmode om et nyt tilbud.


Vi ønsker at ændre datoer? Er det muligt?
Send os en besked på din online konto, og vi vil ændre det ASAP. Dette kan dog kun ske før booking. Når du har bekræftet og betalt for Polterabenden kan vi ikke ændre nogle datoer.


Fætteren til bruden ønsker at komme. Er det muligt? Selv i sidste øjeblik?
Er i sikker på, at han ikke er blevet hyret til at udspionere brudgommen? Men ja, selvfølgelig er det muligt. Det er vores opgave at beskæftige os med disse ting, så giv os et kald og vi vil komme i kontakt med vores partnere og leverandører, og vi vil vende tilbage til dig snarest.


Hvor mange forespørgsler kan jeg anmode om?
Højest 3 per person. Har du problemer med at beslutte? Den bedste måde er at kontakte os direkte, så en af vores berejste polterabend eksperter kan give dig en hånd. Det vil spare tid for både dig og os, og kan sikre, at du får det bedst mulige resultat!


Vi fandt andre aktiviteter / restauranter / hoteller? Kan du kontakte dem for os?
Vores merværdi er at teste alle vores tjenester, så vi kan sikre kvaliteten, før vi tilbyder dem til jer. Det er imod vores politik at reservere noget for vores kunder, som vi ikke har prøvet selv.


Vi har nogle specifikke krav (vegetar, halal, kosher ...) Kan i hjælpe?
Selvfølgelig! Selv om det ikke er nævnt på vores hjemmeside, vil vores agenter være i stand til at hjælpe dig så meget, som de kan.


Hvordan kan jeg arrangere en Crazy-Polterabend?
Send en mail til kontakt@crazy-polterabend.com, udfylde reservationsblanketten på crazy-polterabend.com eller ringe til os!


Kan jeg tilpasse min egen polterabend fest?
Ja selvfølgelig! De viste pakker på vores hjemmeside er bare forslag, der indeholder vores foretrukne aktiviteter! Du kan opbygge din egen polterabend eller vælge en af vores pakker og krydre det lidt op .... Alt er muligt!


Jeg ønsker at organisere indkvartering og transport selv, men kan du give mig en pris for "Sejlads + Striptease '?
Alle gode ting kommer i tre, og du skal vælge mindst 3 aktiviteter for at vi kan lave en pakke til dig. Hvad med 'Sejlsport + Striptease + Shooting'?


Taler de forskellige guides engelsk?
Generelt ja. Men hvis du har kæmpet med det moderne sprog siden skole vil vi gøre vores bedste for at finde dig en amerikansk talende guide, men i højsæsonen, er i måske nødt til at beskæftige jer med en pige, der taler med en stærk sexet øst-europæisk accent ... Undskyld drenge! ;)


Vi gik glip af en aktivitet, hvad gør vi ?!
Ingen aktiviteter kan annulleres sidste minut! Vores leverandører har forudbestilt pladsen for din gruppe, og hvis i ikke møder op, vil der ikke være nogen tilbagebetaling.
Et tip er at bestille et 'Sexy Wake-Up'. Det får alle op til tiden! Altid værd at prøve!


Jeg har allerede betalt, men jeg kan ikke komme med til polterabenden. Hvad gør jeg?
Tag et kig på vores vilkår og betingelser for at se, om din opsigelse falder inden for vores politik. Hvis dette er tilfældet, skal du sende din refusions-anmodning til service-clients@crazy-voyages.com.


Kan vi vælge vores stripper?
Du kan selvfølgelig bede om et særligt kendetegn, som du mener vil glæde gommen, men vi har ikke et IKEA Katalog af strippere til rådighed. De opfylder stort set alle de samme kriterier: Smuk, sjov og fordomsfri...


Har et ikke-så-ofte-stillet spørgsmål?
Tøv ikke med at kontakte os på telefon; Mandag - fredag fra 10:00 til 07:00 CET (centraleuropæisk tid)