Please rotate your device

Trin 1: Opret forespørgsel

Når du har valgt en destination og enten sammensætte deres egen pakke eller vælg en komplet pakke, så send forespørgsel til Crazy Polterabend.


Det er vigtigt, at datoen og antallet af deltagere er sandt for os at være i stand til återkomman med korrekte priser.

Pakkens indhold (dato, fly, indkvartering, dagtimerne og aften aktiviteter) kan skræddersyes til gommens og / eller gruppens specifikke præferencer.

Du kan indsende tre anmodninger ad gangen til Crazy Polterabend.

Alle tilbud er personlige.

Hvis du allerede købt flyvninger og / eller indkvartering, kan du overføre organiseringen af polterabend til os. Opret en forespørgsel med de aktiviteter, du ønsker.
 

 
 

Trin 2: Få et tilbud

Det faktum, at du har sendt en forespørgsel, har du modtaget en personlig konto her på Crazy Polterabend, Nice!


Enhver info vil blive sendt til din konto, modtager du en meddelelse til din email som en påmindelse.
 
 
Når vi har kontrolleret tilgængeligheden af ??den ønskede destination, vil vi vende tilbage med et tilbud.
 
Tilbuddet er skræddersyet efter dine ønsker. Hvis det er således, at ingen tjenesten ikke var tilgængelig på den ønskede dato har vi erstattet det med et så lignende tjenester som muligt.

Du vil få løbende priser fordelt per person.

Du kan ændre din anmodning om at dele det med venner, stille spørgsmål i bemærkningerne afsnit eller ring til os, hvis du vil diskutere offer, indtil det er perfekt.

Du kan også tilføje forskellige programmer i polterabend. For eksempel ikke alle deltagerne ankommer samme dag eller hvis nogen af ??deltagerne ikke / kan ønsker at deltage i nogen af ??aktiviteterne.
 
Men vær forsigtig: Jo længere du venter med at bekræfte og bestille din polterabend, er de dyrere billetpriser plus aktiviteter meget eftertragtede og bliver booket meget hurtigt.

 
 

Trin 3: Bekræft og betale tilbud

Ved booking af tilbuddet bekræfter vi at priserne er korrekte og gyldige for betalingsfristen. Det betyder også, at tilbuddet tjenester er tilgængelige og booket.

I betalingsprocessen, kan du vælge forskellige betalingsmetoder.
Alle betaler for sig selv, gommens andel er fordelt mellem deltagana, en betaler for alle eller specifikke fordeling.

Alle betalinger med kreditkort sker via en sikker betaling platform udstyret med et 3D-sikkerhedssystem.

Efter bekræftelse af tilbuddet sender Crazy Polterabend en betaling-link til alle betalere. Linket er gyldig i 24 timer, for at sikre den laveste pris.

Den e-mail er en timer, der tæller ned den resterende tid i perioden for betaling. Således alle betalende deltagere kunne have fuld kontrol.

Hvis ikke alle betaler til tiden, har du følgende muligheder:

De deltagere, der ikke har betalt annullerer sin reservation og priserne vil blive justeret, hvilket resulterer i en resterende del af de øvrige deltagere til at betale.

De deltagere, der ikke har betalt ønsker at betale på et senere tidspunkt. Hvis det er tilfældet, beder vi dem om at kontakte os via e-mail eller telefon. Priser og service tilgængelighed kan ikke garanteres for disse deltagere.


Så for den bekvemmelighed af alle berørte, at betale inden for 24 timer.